DINER 17.30 - 21.00

VOORGERECHTEN

Broodplank √ 5,50
Christoffelbrood met drie verschillende dips

Carpaccio 11,50
vadouvancrème, parmezaanse kaas, pijnboompitten,
zongedroogde tomaatjes en rucola

Scampi’s in kruidenboter 10,75
met Christoffelbrood geserveerd

Portobello caprese √ 8,95
couscous, tomaat, mozzarella en basilicum

Hambordje 9,95
drie verschillende soorten gedroogde ham en compote

Zalmtompouce 11,75
citroencréme en kruidenolie

SOEPEN

Tomatensoep √ 4,95
basilicum en room

Bospaddenstoelensoep * 5,50
spekjes en bieslook

Thaise chilisoep * 5,50
paksoi en garnaaltjes

onze soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

HOOFDGERECHTEN

Saté spies 17,50
malse varkenskophaas, oosterse saus, kroepoek en
huisgemaakte atjar

Gebakken zalm 18,50
uit de oven, roseval aardappel, groentemix en citroensaus

“De oversteak” 21,75
entrecote van Simmentaler rund (200 gram),
met groentemix en kruidensaus

Catch of the day Dagprijs
vraag naar het wisselend aanbod van verse vis

Pestopasta √ 15,50
parmezaanse kaas, pijnboompitten, tomaatjes en rucola

Classic burger 14,50
Black Angus runderburger, roseval aardappel, kaas,
tomaat, champignons, ui, spek en sla

Christoffelburger 15,50
Black Angus runderburger, roseval aardappel, tomaat,
mozzarella, zoetzure komkommer, rode ui, piccalilly en sla

Tapasplateau (vanaf 2 personen) 18,75 p.p.
diverse warme en koude gerechtjes

onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

FLAMMKUCHEN

Zalm 8,75
crème fraîche, mozzarella, rode ui en bladspinazie

Gekruid gehakt 8,50
crème fraîche, mozzarella, ui en sla

Brie √ 8,50
crème fraîche, mozzarella, pesto, walnoten en rucola

Serranoham 8,50
crème fraîche, mozzarella, tomatentapenade en sla

Paddenstoelen * 8,75
crème fraîche, mozzarella, spek en sla

Herfst √ 8,75
crème fraîche, mozzarella, pompoen, appel, ui en geitenkaas

SALADES

klein / groot
Vis 9,50 / 12,50
diverse vissoorten met een frisse salade

Caesar 9,50 / 12,50
kipfilet, parmezaanse kaas, spekjes en een frisse salade

Brie * 9,50 / 12,50
noten, honing, spekjes en een frisse salade

onze salades worden geserveerd met brood en kruidenboter

DESSERTS

Tiramisu 5,95
lange vingers, amaretto en koffie

Citrus parfait 5,75
hangop en witte chocolade

Christoffelijs 4,75
chocolade ijs, warme kersen en slagroom

Tarte tatin 6,25
peer, kaneelijs, gezouten karamelsaus en crumble

Kaasplankje 7,50
diverse kaassoorten, roggebrood en stroop

KEUZEMENU’S

Soep – hoofdgerecht – dessert 25,95
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert 29,95
Voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert 33,95

Stel zelf uw menu samen.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet.
Enkel entrecote (3,50) en kaasplankje (1,50) tegen meerprijs
te bestellen.

KINDERKAART

Soepje 2,50
een kleine portie soep, keuze uit al onze soepen

Frietje met snack 4,25
frikandel, kroket, bitterballen
of kipnuggets, geserveerd met frietjes en sla

Ijsje 2,00
bolletje ijs met slagroom, keuze uit chocolade of vanille ijs
Ook lekker met warme kersen 1,00

√= vegetarisch
*= vegetarisch te bereiden