DINER 17.30 - 21.00

VOORGERECHTEN

Broodplank √  5,50
Christoffelbrood met drie verschillende dips

Trio Bij Christoffel 11,75
drie voorgerechtjes, door de keuken samengesteld

Carpaccio 10,50
vadouvancrème, Parmezaanse kaas, pijnboompitten,
zongedroogde tomaat en rucola

Scampi’s al ajillo 10,75
in knoflookolie en met Christoffelbrood geserveerd

Gefrituurde courgette √ 9,00
in bierbeslag met tzatzikisaus

 

SOEPEN

Aspergesoep *  5,75
ham, ei en bieslook

Tomatensoep √  5,50
basilicum en room

Soep van de chef   5,25
vraag naar onze wisselende soep van de chef

            onze soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

HOOFDGERECHTEN

 “De oversteak”  22,50
biefstuk van Simmentaler rund (200 gram),
met warme groenten en portsaus

Pestopasta √  16,25
Parmezaanse kaas, pijnboompitten, tomaatjes en rucola

Gebakken zalm  19,50 
met warme groenten en crème fraîchesaus

Saté spies  18,00
malse varkenskophaas, oosterse saus, kroepoek en
huisgemaakte atjar

Catch of the day  Krijtbord
vraag naar het wisselend aanbod van verse vis
of kijk op ons krijtbord

Christoffelburger  15,00
Black Angus runderburger, tomaat, mozzarella, zoetzure
komkommer, rode ui, piccalilly en sla

Classic burger  14,50
Black Angus runderburger, kaas, tomaat, champignons,
ui, spek en sla

Proeverij Bij Christoffel * (vanaf 2 personen) 19,75 p.p.
diverse warme en koude gerechtjes om te delen

onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

 

SALADES

Vis  13,50
diverse vissoorten met een frisse salade

Caesar 12,75
kip, Parmezaanse kaas, croutons,
spekjes en een frisse salade

Asperge √ 12,50
venkel, komkommer, perzik, brie en een frisse salade

    onze salades worden geserveerd met brood en kruidenboter

 

DESSERTS

Aardbei 7,25
aardbeienijs, aardbeien panna cotta,
aardbeien-aceto balsamicosaus en verse aardbeien

Chocolade 6,25
chocolade ijs, brownie en chocolademousse

Perzik 6,25
perzik parfait, witte chocolademousse,
bosbessensaus en munt-suikersiroop

Dessert van de chef 6,50
zoete verrassing

Kaasplankje 7,75
diverse kaassoorten, roggebrood en stroop

 

MENU VAN DE CHEF

3-gangen menu  29,00

Bij Christoffel serveert een wisselend 3-gangen menu.
Dit is speciaal voor u samengesteld door de chef. Onze
bediening adviseert u graag over de samenstelling van
dit menu.

 

ASPERGES

Asperges traditioneel 21,00
achterham, krieltjes, ei en botersaus

Asperges als garnituur 5,00
3 asperges i.p.v. warme groenten bij hoofdgerecht

Asperges als bijgerecht 9,50
6 asperges

 

KINDERKAART

Soepje  2,50
keuze uit al onze soepen

Tosti 3,25
ham, kaas, ketchup en sla

Frietje met snack  4,25
frikandel, kroket, bitterballen
of kipnuggets, geserveerd met frietjes en sla

Ijsje 2,00
bolletje ijs met slagroom en discodip

Roversbordje  0,00
je krijgt een bord en bestek, waarmee je zelf je eten
bij je ouders mag stelen