DINER 17.30 - 21.00

VOORGERECHTEN

Broodplank √ 6,25
Christoffelbrood | drie dips

Carpaccio 10,50
truffelmayonaise | Parmezaanse kaas |
pijnboompitten | rucola

Gambatartaar 9,75
langzaam gegaard | Japanse sojadressing

Bruschetta √ 8,25
tomaat | ui | basilicum | knoflook

SOEPEN

Bospaddenstoelensoep √ 5,75
oesterzwam | shiitake | kastanjechampignon

Tom Kha Kai * 5,50
kokos | kip | citroengras

Hongaarse goulashsoep 6,75
rundvlees | groenten | aardappel

onze soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

HOOFDGERECHTEN

Diamanthaas 21,50
groenten | aardappel gratin | jus van de chef

Kipsaté pannetje 16,75
seroendeng | oosterse saus | kroepoek | friet | salade

Blackribs 19,75
donker gemarineerde varkensspareribs | friet | salade

Zalm 19,50
gestoomd | risotto Milanese | kruidige vissaus

Tonijn 19,25
gegrild | risotto Milanese | antiboise

Dorade 18,00
risotto Milanese | kruidige vissaus

Tomatenrisotto √ 14,50
Parmezaanse kaas | rucola | brood

Champignonpannetje √ 17,75
knoflook | Provençaalse kruiden | room

Salade geitenkaas √ 14,75
honing | tomaat | olijf | macadamianoten

Extra bij te bestellen
portie friet met mayonaise 2,75

DESSERTS

Tarte tatin 8,25
appel | kaneelijs | slagroom

Moelleux 7,25
vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom

Kaasplankje 9,50
roggebrood | appelstroop

KINDERKAART

Soepje 2,50
keuze uit al onze soepen

Tosti 3,25
ham | kaas | ketchup | sla

Frietje met snack 4,25
frikandel/kroket/bitterballen of kipnuggets | frietjes | sla

Ijsje 2,00
bolletje ijs | slagroom | discodip

Roversbordje 0,00
bord en bestek | zelf je eten bij je ouders stelen

√= vegetarisch
*= vegetarisch te bereiden